Prøv en kabine scooter hjemme hos dig selv helt gratis!

kabinescooter

Få en gratis demonstration hjemme hos dig
selv, hvor du får mulighed for at se og prøve
en kabinescooter

Book en gratis demonstration

Udfyld formularen og bliv kontakt for at aftale dato og tidspunkt

Hyker Twister Climacar - Kabinescooter - PM Elscooter

Kabinescooter – Når du skal rundt hele året

En kabinescooter giver dig en stor bevægelsesfrihed hele året rundt og du sidder godt beskyttet mod vejr og vind. Uanset om du har brug for at handle eller besøge familie og venner, så bringer en kabinescooter dig sikkert frem. En af de mange fordele er, at det ikke kræver kørekort eller nogen form for særlig godkendelse.

Sikkerhed og bekvemmelighed

Du kan føle dig sikker på turen. Sikkerheden er optimeret og helt i top takket være en solid stålramme, der løber hele vejen rundt om kabinen og dørene.
Kabinen gør også at du aldrig bliver påvirket af regn, blæst og slud på din tur. De store døre ind til kabinen optimerer ind- og udstigning. Specielt hvis benene ikke er så mobile længere, eller hvis du døjer lidt med ryggen, bruger kørestol eller lignende.

Komforten er ligeledes i særklasse, da der i den yderst rummelige kabine er et justerbart sæde i stil med det man finder i en bil. Der er i de fleste modeller også masser af lækkert standardudstyr som f.eks. soltag, radio,
bakkamera, centrallås etc.

Få din frihed tilbage og hold miljøet
grønt med en el-kabinescooter.

Ekstraudstyr

Vi kan tilbyde dig en lang række af ekstraudstyr og tilbehør til alle vores kabinescootere. Der er også masser af tilpasningsmuligheder, så den kan tilpasses til dig og dit behov, f.eks. med drejesæde hvis du er kørestolsbruger. Der er også mange forskellige farver at vælge imellem blandt de fleste modeller.

Finansiering og tilskud

Har du et særligt behov i form af et fysisk handicap eller en udfordring, kan du søge tilskud eller en bevilling fra kommunen hvis kabinescooteren vil kunne anses som et hjælpemiddel til dig som borger.
Vi kan også hjælpe dig med finansiering af både nye og brugte kabinescootere. I samarbejde med vores finanseringspartner, Ikano Bank, kan vi tilbyde dig rentefrit lån. Du kan se mere om det her på vores side om finansiering.

Climacar Comfort Plus - Kabinescooter - PM Elscooter

PM Elscooter – Mange års erfaring

Hos PM Elscooter har vi efter mange år i branchen stor viden og erfaring inden for kabinescootere. Vi vi har to af de bedste mærker i absolut topklasse indenfor kabinescootere. Climacar lever op til de krav som vi ønsker at tilbyde vores kunder. Vi har både standard og topmodeller fra producenten.
Så lad os høre om dine behov og ønsker, så finder vi sammen den perfekte løsning.

Gratis fremvisning

Vi giver også meget gerne en fremvisning eller en prøvetur i en kabinescooter. Dette er nemlig den optimale måde at finde frem til det rigtige valg.

Så ring til os på tlf. 71 99 66 88, så guider vi dig på rette vej.

Book en gratis demonstration

Udfyld formularen og bliv kontakt for at aftale dato og tidspunkt