Bach Delux 26 kabinescooter

Bach Delux 26 er en af de mest pålidelige, velkørende og smarte kabinescootere på markedet. Med en moderne Bach Delux 26 kabinescooter opnår du imponerende mobilitet hele året og i al slags vejr. Kabinescooteren har revolutioneret den klassiske el-scootermodel, og forenet køreegenskaber, komfort og design i én eksotisk oplevelse. Der er hverken begrænsninger for hvornår du kan køre ud og handle eller besøge familie og venner.

Kabinen gør at du aldrig udsættes for regn, blæst og slud. De store døre optimerer ind- og udstigning, også hvis benene er lidt stive, eller du døjer med dårlig ryg, bruger kørestol eller lignende. Sikkerheden er i top takket være den solide stålramme, der løber rundt om kabinen og dørene. Komforten er ligeledes i særklasse med et justerbart sæde i stil med det man finder i en bil, og en yderst rummelig kabine.

PM El-scooter tilbyder Bach Delux 26 i fem forskellige varianter med divergerende batterikraft: S90 (rækkevidde op til 55 km pr. opladning), S100 (rækkevidde op 90 km til pr. opladning), S125 (rækkevidde op til 115 km pr. opladning), S200 (rækkevidde op til 155 km pr. opladning) og S400 (rækkevidde op til 210 km pr. opladning). Vi tilbyder en lang række ekstraudstyr og tilbehør til vores kabinescootere, så de kan tilpasses ethvert behov.

Ønsker du en fremvisning eller har du lyst til en prøvetur i en Bach Delux 26 kabinescooter? Ring til os på tlf. 71996688.