Massagestole til alle behov

PM Elscooter tilbyder pt. salg af fjorten forskellige massagestolsmodeller, der alle besidder de funktioner, som en massagestol kræver i henhold til udstyr, finesser og kvalitet.

Ligesom mennesker er massagestole også forskellige. Vi ønsker at ramme ethvert behov, og har af samme grund et stort sortiment af massagestole. Når du skal vælge en ny massagestol, er der nogle ting, du bør overveje, inden du køber – f.eks. om stolen primært skal give øget velvære, eller om du ønsker at bruge den til decideret behandling.

Ved at klikke på billederne ovenfor får du meget mere information om vores udvalg af massagestole, og du kan læse om hver enkelt models specifikationer, udstyr og finesser.

Uanset om du er privatperson eller virksomhed, anbefaler vi, at du tager en snak med os for at finde den massagestol, der matcher lige netop dit behov. Her på siden kan du læse om programmer og indstillinger på de forskellige modeller, men vi anbefaler altid, at du prøver stolene, så du ved, hvordan de masserer.

PM Elscooter hjælper dig med råd og vejledning i forhold til valg af den helt rigtige massagestol, der passer til dit behov. Kontakt vores døgntelefon på tlf. 71 99 66 88 og få en snak allerede i dag.

Læs meget mere om de enkelte massagestolsmodeller ved at gå ind på de enkelte produkter.