PM El-scooter – Salg af nye el-scootere

Overvejer du at købe en el-scooter?

Hos PM El-scooter giver vi dig råd, vejledning og sparring inden køb, og giver dig naturligvis mulighed for at afprøve om en el-scooter er det rigtige valg for dig. Hos firmaet i Låsby kan du i ro og mag få en prøvetur på en af vores topmodeller. Efter aftale har vi også mulighed for at komme hjem til din bopæl og demonstrere el-scooterens vidunderlige køreegenskaber og komfort.

PM El-scooter forhandler fem forskellige el-scootermodeller: Colibri, Leo, Orion Pro, Comet Pro og Mobilscooter. Du kan læse mere om de forskellige modeller ovenfor.

Foruden salg af markedets stærkeste el-scootere tilbyder vi også fire eksklusive lejeaftaler, hvor du for en fast månedlig pris får fuld serviceaftale, vejhjælp samt køreglæde.

PM El-scooter er din kvalitetsbevidste forhandler, der tilbyder salg af markedets bedste el-scootere. Derudover vægter vi service og sikkerhed højt.
Ved køb eller leje af en el-scooter hos PM El-scooter får du en fuld serviceaftale med eftersyn, batteriskift og reparationer, tilkaldehjælp døgnet rundt og friheden til at komme omkring lige når det passer dig. Oplev frihed og mobilitet med en el-scooter.

Ring til os på tlf. 71 99 66 88 og hør mere om vores løsninger.