Opnå et større rådighedsbeløb hver måned med finansiering gennem Ikano Bank

PM Elscooter tilbyder attraktive rentefri lån ved køb af ny el scooter, kabinescooter eller andre produkter hos PM Elscooter.
Et lån i samarbejde med Ikano Bank sikrer dig et større rådighedsbeløb hver måned uden at du skal gå ned på kvaliteten på din nye el scooter, kabinescooter eller de andre produkter til salg hos PM Elscooter.

Som kunde hos PM Elscooter kan du ved køb af nye eller brugte el scootere eller kabinescooter indhente lånetilbud på rentefri 10 måneders og rentefri 20 måneders lån i samarbejde med Ikano Bank. Den eneste forskel på de 2 rentefri tilbud er oprettelsesgebyr ift. om du vil låne pengene i henholdsvis 10 eller 20 måneder hos Ikano Bank. Vi tilbyder også lån op til kr. 100.000,- uden udbetaling til alle som ønsker at låne det.

Finansiering-Rentefri-lån-PM-El scooter

Et lånetilbud med fordele

PM Elscooter har i samarbejde med Ikano Bank et tilbud med rentefri lån skabt mange fordele for dig som forbruger. Vi kender branchen og kvaliteten af vores brede udvalg af nye og brugte el scootere og kabinescootere. Det skal det være en fordel, at starte et rentefri lån op, når behovet for en ny eller brugt el scooter eller kabinescooter opstår. Det gælder også andre produkter til salg hos PM Elscooter.

Som kunde kan det være en stor fordel, at betale et mindre beløb ved køb af din nye el scooter eller kabinescooter, og låne restbeløbet med et fast afdrag i enten 10 eller 20 måneder. Du opnår en bedre løsning med garanti og service samt 24 timers døgnvagt.

Finansiering hos Ikano Bank giver dig en fordel ift. et lavt oprettelsesgebyr samt 0% i rente i lånetiden

Når du har fået dit lån, vil du altid kunne følge med i din månedlige ydelse på MinKonto.

Hos Ikano Bank kan du låne penge hurtigt og nemt – du får svar med det samme om hvorvidt, du er foreløbig godkendt.

Når du har tilpasset lånet, kan du starte din online ansøgning. Ansøgningsprocessen er enkel, og det tager blot 10-15 minutter at udfylde låneansøgningen, hvorefter den bliver kreditvurderet. Hvis din ansøgning bliver forhåndsgodkendt, er du blot få skridt fra at kunne underskrive lånekontrakten og få udbetalt dit lån inden for få dage.

Når du har fået dit lån, vil du altid kunne følge med i din månedlige ydelse på MinKonto.

Lav rente 0%

Ingen krav om udbetaling

Et lån uden overraskelse

Rentefri lån gennem Ikano Bank

Nedenstående modeller viser de 2 rentefri låntilbud, vi kan tilbyde. Start din ansøgning allerede i dag og bliv godt kørende nemt og hurtigt.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det skal være nemt, at komme i gang med at ansøge om et rentefrit lån i samarbejde med Ikano Bank, derfor kan du via vores “beregner” nemt og hurtigt lave en beregning på dit kommende månedlige beløb i 10 eller 20 måneder.

Det kræver 2 ting.
Du skal kun lave en beregning på det beløb som du vil ansøge om. Det vil sige kan du ligge en udbetaling på kr. 10.000,- skal du fratrækker dette beløb fra din ansøgning.
Desuden kan du også søge om et rentefrit lån på det fulde beløb, hvis pris på din nye eller brugte el scooter eller kabinescooter er under kr. 40.000,-.

Vil du gerne finansiere det fulde beløb tilbyder vi lån op til kr. 100.000,- uden udbetaling med attraktiv løbeperiode.

Ansøg via nedenstående “ansøgninger” eller kontakt vores forretning, så hjælper vi med at udregne dit kommende lån. Ring på tlf. 71 99 66 88.

Så enkelt er det

  • Du udfylder ansøgningsskemaet. Husk at have dit NemID klar.
  • Du får en e-mail med svar inden for få minutter.
  • Såfremt din ansøgning bliver foreløbigt godkendt, vil du modtage en e-mail, hvorfra du kan uploade din dokumentation og underskrive med NemID.
  • Pengene er på vej til din NemKonto 3-5 hverdage efter du har underskrevet låneaftalen digitalt.

Du er velkommen til at kontakte os

PM Service v/ Preben Mikkelsen
Århusvej 10
8670 Låsby
info@pm-elscooter.dk
CVR. 26368456

Døgntelefon:
71996688

Ansøg om rentefri lån NU

10 måneders rentefri

Låneramme: 5.000- 50.000 kr.
Oprettelse: 499 kr.
Rente: 0% Månedsgebyrer: iBox 0 kr. / BS 35 kr. / Giro 35 kr.

Ansøg nu

20 måneders rentefri

Låneramme: 5.000- 100.000 kr.
Oprettelse: 799 kr.
Rente: 0% Månedsgebyrer: iBox 0 kr. / BS 35 kr. / Giro 35 kr.

Ansøg nu

Lån op til 100.000 kr.

Låneramme: 2.000- 100.000 kr.
Udbetaling: 0 kr.
Rente: fra 5,5% Månedsgebyrer: iBox 35 kr. / BS 35 kr. / Giro 35 kr.

Ansøg nu

Krav til din finansiering

Hos Ikano Bank kan alle ansøge om et lån via vores online ansøgningsskema, hvor din ansøgning bliver kreditscoret. For at få et lån er det et krav, at du er bor i Danmark, er fyldt 18 år og ikke er registreret i hverken RKI eller Debitor registeret.

  • Du skal være fyldt 18 år

  • Du skal have bopæl i Danmark

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

  • Du bliver kreditscoret