Udlejning af plejesenge

PM Elscooter tilbyder udlejning af seks forskellige plejesengsmodeller, der alle besidder de funktioner, som en plejeseng kræver i henhold til udstyr og kvalitet.

Der kan være mange grunde til at man har behov for en plejeseng. Ønsker du at leje en plejeseng, så kan vi hjælpe dig. Vi har et stærkt lejesortiment af markedets allerbedste plejesengsmodeller: CareRelax, Dali, Flowsleeping, Regia og Vertica.

Alle plejesengene er udstyret med et særdeles stærkt understel, som er nemt at arbejde med og justere. Du får en masse valgmuligheder og tilkøbsmuligheder, når du vælger en plejeseng fra vores sortiment, bl.a. stort farveudvalg, forskellige bredder og længder, koldskums- og latexmadrasser i topkvalitet, sengehest, trykaflastning og tilpasning og mulighed for tilkøb af f.eks. sengelampe, udtrækshylde til sengetøj og lys under sengen (når du står op eller går i seng) på flere modeller.

PM Elscooter hjælper dig med råd og vejledning i forhold til valg af plejeseng, der passer til dit behov. Kontakt vores døgntelefon på tlf. 71 99 66 88 og få en snak allerede i dag.

Læs meget mere om de enkelte plejesengsmodeller ved at gå ind på de enkelte produkter.

Vi tilbyder både køb og leje af alle plejesenge. Kontakt vores døgntelefon og få hjælp med det samme.
Du forbedrer både din søvn og komfort med en plejeseng fra PM Elscooter.