Vejl. udsalgspris

8.998,00 Excl. montering     Pris for Montering ring .

Utrolig god Diesel eller Benzin varmer, som kan varme kabinen op i en fart. Fjerner dug og frost fra ruderne som er leg.

En Bach Delux 26 er født med elektrisk varme system som udelukket kan anvendes til af fjerne dug fra forruden og let opvarmning af kabinen. Desværre bruger den en del strøm til dette som går ud over rækkeviden på køretøjet. Derfor har vi udviklet dette Oliefyr kit som kan monteres i Bach Delux 26. Dette olie fyr er på 2kw og kan opvarme kabinen i løbet af 5-10 minutter helt op til 35grader så er det slut med afdugning af forruder, skrabe sne og is om vinteren. den store dyne jakke kan du lade hænge i garderoben.

Til Ældre personer som er kuldeskær er dette en nødvendig installation.

Leveres med digital timer funktion. Så du kan programmere den til at starte om X antal timer/minutter. Stoppe automatisk om X antal timer/minutter. Hvis fyret allerede er startet kan du indstille den til at slutte automatisk om X antal timer/minutter.

Mulighed for tilkøb af Fjernbetjening system + GSM system + Temperatur føler. Bemærk at dette fyr ikke kan anvendes med alle batteri pakker.

Ring og hør mere om mulighederne på tlf.:  71 99 66 88

Finansiering Kontakt