PM Elscooter – Salg af nye elscootere

Overvejer du at købe en elscooter?

Hos PM Elscooter giver vi dig råd, vejledning og sparring inden køb, og giver dig naturligvis mulighed for at afprøve om en el scooter er det rigtige valg for dig. Hos firmaet i Låsby kan du i ro og mag få en prøvetur på en af vores elscootere, der er blandt markedets bedste modeller. Efter aftale har vi også mulighed for at komme hjem til din bopæl og demonstrere el scooterens vidunderlige køreegenskaber og komfort. Kontakt os i dag, og vi finder en tid, der passer dig.

PM Elscooter forhandler pt. seks forskellige elscootere: Colibri, Leo, Orion Pro, Comet Pro, ATTO Mobilscooter og PW999 fleksibel el kørestol. Du kan læse mere om de forskellige modeller ovenfor. Se også vores udvalg af de fantastisk velkørende og komfortable kabinescootere.

Foruden salg af markedets stærkeste elscootere tilbyder vi også pt. fem eksklusive lejeaftaler, hvor du for en fast månedlig pris får fuld serviceaftale, vejhjælp samt køreglæde.

PM Elscooter er din kvalitetsbevidste forhandler og professionelle servicecenter, der tilbyder salg af markedets bedste elscootere. Vi vægter service og sikkerhed højt. Vælger du at købe eller leje hos os, får du køreglæde året rundt, da vi altid er klar til at tage hånd om din elscooter.
Ved køb eller leje af en el scooter hos PM Elscooter får du en fuld serviceaftale med eftersyn, batteriskift og reparationer, tilkaldehjælp døgnet rundt og friheden til at komme omkring lige når det passer dig. Oplev frihed og mobilitet med en el scooter.

Ring til os på tlf. 71 99 66 88 og hør mere om vores løsninger.