PM Elscooter – Salg af brugte elscootere

Hos PM Elscooter ønsker vi at favne hele paletten indenfor branchen. Foruden salg og udlejning af nye elscootere og kabinescootere, tilbyder vi derfor også salg af brugte elscootere.

I langt de fleste tilfælde vil der være en stor prisbesparelse forbundet med at købe en brugt el scooter, der stadig har mange gode leveår tilbage. Ved at købe hos en professionel forhandler, som PM Elscooter, får du samtidig den sikkerhed, vejledning og service, der sikrer at du ikke “køber katten i sækken”. Alle de brugte elscootere, vi sætter til salg, er gået efter i sømmene for fejl og mangler på vores autoriserede værksted. Samtidig med at du sparer mange penge ved at investere i en god, brugt elscooter, får du hos PM Elscooter også et køretøj, der inden det bliver sat til salg, er klargjort og nyserviceret og dermed kun venter på at du “drejer nøglen” og kører deruda’.

På denne side vil der løbende komme brugte elscootere til salg. Så snart vi har brugte el scootere, der er klargjorte og køreklare i overensstemmelse med vores egne høje kvalitetskrav, så vil de blive annonceret på denne side. Ønsker du at inkludere en løbende serviceaftale i handlen på din “nye”, brugte elscooter, så finder vi selvfølgelig også ud af det.

Vil du høre mere om hvilke brugte elscootere, vi har på lager for øjeblikket? Ring til os i dag på tlf. 71 99 66 88 eller skriv til os på info@pm-elscooter.dk.